– Kirjoitustulkkaus auttaa sinua kuulemaan!

Visio

Korvake tarjoaa laadukasta, helposti saatavissa olevaa, asiakkaan toiveiden mukaista ja nykyaikaisin välinein toteutettua kirjoitustulkkausta. Tämä mahdollistaa kuulovammaisen osallistumisen itseään kiinnostavaan toimintaan.

Tavoitteena on myös lisätä kirjoitustulkkauksen tunnettuutta, pysyä teknisen kehityksen virrassa sekä tarjota kirjoitustulkkauksesta ja kuulemisesta kiinnostuneille foorumi omien tarinoiden tai havaintojen kertomiseen. Blogikirjoituksia otetaan siis vastaan!

 

Arvot

Asiakaslähtöisyys, helppous, nykyaikaisuus.

Miten Korvake syntyi?

Valmistuin kirjoitustulkiksi vuonna 1999, ja työskentelin pitkään freelancerina. Kelan tullessa mukaan kuvioon, kirjoitustulkin edellytettiin joko perustavan oman yrityksen tai hakeutuvan jonkun yrityksen työntekijäksi, minä valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon.

Totesin, että kirjoitustulkkaus on tekniikkalaji, ja välineet kehittyvät nopeasti. Asiakkaat alkoivat esittää toiveitaan tulkkausvälineiden suhteen, ja innostuin tästä itsekin. Asiakkaat toivoivat myös helpommin saatavaa ja varmistuvaa kirjoitustulkkauspalvelua. Ajatus pienen ja ketterän yrityksen perustamisesta alkoi itää ja pian Korvake oli ihan oikeasti olemassa.

Korvake tarkoittaa korvan korviketta, sellainenhan kirjoitustulkki on. Sivuston yläpalkin kuva kertoo maanläheisyydestä, aurinkoisuudesta ja unelmien toteuttamisesta.